Terveim

Bernát Viktor

BV KONYHÁK (M-SO modell) festett modern konyhabútor személyre szabott végeredménye.

Az M-SO modell egyik fő tulajdonsága a FEHÉR szín magasfényű kivitelben.

A fehér szín előnye, hogy mindig tiszta és tágítja a teret! Ez az modell teljesen minimalista, letisztult és minden konyhai eszköznek helyet ad rendezetten. A helyiség bal oldalában volt már egy meglévő bemélyedés, amit kihasználtam úgy, hogy a bútor síkjáig betoltuk egy sidebyside hűtőt.

Szerettem volna egy egyöntetű beépített falat magas elemekből, mivel nincs spajz a házban.

Másik jellemzője a modellnek, hogy teljesen fogantyú mentes. Schüco aluminium rejtett fogantyú miatt vannak a 30 mm-es függőleges hézagok, hogy a nyitást biztosítsák. A gép-block jobb és bal oldalán mind tároló részek amik a spajz hiányát biztosítják. Az alsó részeken Blum Antaro fiókok és belső fiókok vannak, hogy ne kelljen lehajolni, bekúszni bármiért. Fiókokon belül vannak még plusz belső fiókok is. Természetesen nem osztottam szét a frontokat, ezzel is elő segítve az új formákat. A sarok felső részén egy érintésre nyíló ajtót terveztem, mögötte kihúzható fiókokkal. Alatta a REHAU bútorredőny jelenik meg háztartási gépek tárolására. A redőny megoldást nyújt arra, hogy a csaptelepet egy simán nyíló ajtó ne kaszálja el. Tovább haladva, a sarok mellett közvetlen szintén Antaro fiók és belső fiókok kaptak helyet. Mellette közvetlen a mosogatós elem szelektív hulladékgyűjtővel, Antaroba integrálva. A mosogatós elem jobb oldalán mosogatógép. A mosogatógép mellett szintén fiókok, belső fiókokkal. Itt végig Schüco rejtett fogantyú fut végig a munkalap alatt. A jobb sarokhoz érve kapott helyet a Kessehohmer LEMANS vasalata, melynek a mozgása igen egyedülálló.

Könnyedén, zajmentesen kifordítható a vese forma anélkül, hogy bármi is leesne róla. A főzőoldalhoz érve, a főzőlap alatti elem jobb és bal oldalán egy-egy 200 mm -es GLASSBOX vasalat szerelt elemet terveztem.

Mindkét GLASSBOX fölött fűszertartó tömör tölgy fából, 100% BV KONYHÁK mindkét termék! A főzőlap alatt szintén tölgy fából készült evőeszköztartó, aminek érdekessége, hogy a kések fixen tartásához mágneses technológiát használunk. Szintén BV KONYHÁK termék!

Ez a projekt helyt áll bármely modern otthonban, vagy luxus nyaralóban, ahol a designt a minimalista vonalakra fektetik.