Frontok

Bernát Viktor

Fa front (modern)

Tömörfa frontok hallatán mindenkinek a klasszikus design jut eszébe. Ám a mai kornak megfelelő konyhákat lehet gyártani tömörfa frontokkal úgy, hogy modern arculatot képezzen!

A BV KONYHÁK KFT. ajtófrontjai tökéletesen tükrözik ezt! A cég egyedileg gyárt tölgyfából, amerikai dióból egyedileg, keretes ajtófront verziókat. A szögletes megjelenés modern stílust biztosít! Felület kezelése olajozásos eljárással történik, mely manufaktúra jellegű, mivel kézzel történik. Sose feledjük el, a fa megmunkálása igen komoly szakmunkát igényel. A fa él, épp ezért mindig mozgásban van. Csak komoly, megbízható cégre bízzuk kivitelezését!


Fa front (klasszikus)

Ha már klasszikus, akkor semmiképpen sem a régi 90-es évek béli bajusz íves ajtókra kell gondolni!

A klasszikus design mára már szépen kirajzolódott. A BV KONYHÁK KFT kollekciója között két gyönyörű darab található tölgyfából.

Felületkezelése mint a modern frontoknál, olajozással történik.


Festett front

Minden festett front alapanyaga az MDF! RAL skála szerint festhető. Az MDF festése egy igen összetett és bonyolult eljárás. A végleges festésig selyem fény esetében 3 rétegben érjük el a végleges eredményt, míg a magasfényű frontok esetében, négy réteget szórunk fel. A negyedik réteg az átlátszó lakk. A lakkot még felpolírozzuk. Magasfényű frontok esetében ez az utolsó eljárás!


Laminált front

A laminált forgácslap a legalapabb ajtófrontnak minősül. Ennek ellenére, mégis készíthető ebből az anyagból modern, minőségi konyhabútor. Az egger újdonságai közt már olyan struktúrájú anyagok is megtalálhatók, mint az st28. A Feelwood natúr stuktúrát alkalmazó dekor amely kiemeli a tölgy dekor homokfúvott jellegét.

Vagy mint a PM Perfectsense Matt.

Meleg és selymes felület érzés, magas ellenálló képességgel és ujjlenyomat mentességgel kombinálva, egy magas minőségű felületet eredményez.


Furnéros front

Az igényes bútor egyik alapanyaga a furnérozott faforgácslap ajtófront.

Gyorsan felhasználható, könnyebb mint a tömörfa és olcsóbb is, mégis azonos hatású vele. Az éleit szintén zárni kell furnérral.

Megmarad a fa egységes, szép rajzolata megtartván annak természetes hangulatát.

Felületkezelése olaj, vagy pác lakkal.