Bemutatkozás

Bernát Viktor

Bevezetlek a konyhabútortervezés részleteibe

Bernát Viktor

Bernát Viktor vagyok, a BV KONYHÁK KFT. alapítója és tulajdonosa. 13 éve foglalkozom konyhabútorok tervezésével, illetve lakberendezéssel. Azon szerencsés emberek közé tartozom, kiknek a hobbijuk a munkájuk.

23 éves koromtól saját lábamra álltam és elhatároztam, hogy felépítem vállalkozásom, asztalosipari műhelyemet. Azóta is folyamatosan fejlesztek, évről évre bővül a géppark a BV KONYHÁK telephelyén. Az időm túlnyomó részét, saját asztalosipari műhelyemben töltöm, illetve általunk készített bútoraink fejlesztésével, újdonságok tervezésével. Úgy szoktam fogalmazni, benne vagyok nyakig.

Régóta tervezem, hogy készítek egy weboldalt eddigi munkásságomról, és a modern konyhabútorok részleteiről.

Olyan konyhabútorok tervezésével foglalkozom melyek lépést tartanak a korral, melyek innovatívak és irányt mutatnak! Meg szeretném ismertetni ügyfeleimmel a minimalista konyhabútorok szépségét, kifinomultságát!

Ritka részletekbe látok bele, amiket csak a gyártás során lát/tapasztal az ember. Hogyan záródik egy Blum Metabox fiók, vagy hogyan funkcionál egy tip-on bluemotion fiókrendszer, vagy épp hogy illeszkedik egy üveg, a Dekton munkalaphoz. Elmondhatom magamról, hogy a konyhabútorok minden porcikáját ismerem. Minden munkámat dokumentálom, majd elemzem, a folyamatos előrehaladás érdekében.

" Hiszem, hogy a modern bútoroké a jövő! "

Bernát Viktor

Rengeteg lakberendezői tervvel találkoztam már, amiket meg is valósítottunk, kiviteleztünk csapatommal. Szinte minden esetben, korrigálnom kellett a terveket, ami még csak egy konszignációt sem tartalmazott. A munkám pontossága arra ösztönzött, hogy tökéletes terveket készítsek megrendelőim számára.

Az én képzeletemben egy konyhabútorterv jól átgondolt, hosszútávú kényelmet biztosít, mai kornak megfelelő, modern és átlátható!

A weboldal célja, hogy tervezési ötleteket, új elgondolást adjak leendő ügyfeleimnek!