Falborítás

Bernát Viktor

LAMINÁLT ANYAG FALBORÍTÁS

Konyhabútor vásárlás előtt általában felmerül a kérdés, nagyobb cég méretezett elemeiből, vagy egyedileg gyártott bútort rendeljek?

Mindenképpen szerencsésebb, ha egyedileg gyártott bútor mellett döntünk, abban az esetben, ha a falborításnak bele kell olvadnia a konyhabútorba. Figyelem! Fontos, hogy a választott cégnek, jártassága legyen az adott területen konyhabútor gyártás kapcsán! Egyedileg méretezett elemeket rendelhetünk, illetve igazíthatjuk otthonunk hangulatához a színeket felületeket.

Ha még az is felmerül bennünk, hogy szeretnénk a konyhai falon tárolni valamit, például konyharuhát, szilvia törlőkendőt, vagy táblagépet.

Ezeknek a tárgyaknak rögzítésre van szükségük. A laminált anyagokba, tudunk könnyedén rögzíteni síneket, vagy bármi más, konyhai kelléket.

Szintén előnye, hogy pontosan ugyanolyan színt tudunk találni némelyik anyagok tekintetében, mint a munkalapja a konyhánknak. Hátránya, hogy csak üvegkerámia és indukciós főzőlapoknál szabad alkalmazni! Egy gázrózsás főzőlap használata következtében égés keletkezhet rajta!

A fotónkon jól látszódik, milyen szépen illeszkedik a konyhabútorba az EGGER Nebrasca tölgy színe. A munkalap és a falborítást teljesen ugyanaz! A konyhabútort a BV KONYHÁK KFT. gyártotta!


EDZETT ÜVEG FALBORÍTÁS

Azt hiszem a legízlésesebb, leghigiénikusabb, legerősebb anyagról beszélünk, ha az edzett üveg fal borítás merül fel a tárgyalásaim kapcsán. Az edzett üveget egyedileg méretezett, színezett (RAL) konkrétan egyedileg tudja rendelni a kedves ügyfél, akár konnektor kimetszésekkel. Igen felelősségteljes munkát végzek, mikor felmérem a konyhabútort üvegfallal, főleg ha konnektor lyukak is vannak rajta. Az edzett üveget nem lehet már megmunkálni, ha kikerült az edzőből! Tehát ha rosszul méretezem a furatok helyeit, akkor kukában végezheti az üveg.

Szeretem, ha az előnyeit kérdezik tőlem ügyfeleim, hiszen csak az van. :) Erős! Nálunk már dőlt el műhelyben egy bútor sarkának és nem tört el!

Tehát, igen erős! Edzés előtt festettjük, er-gó ráég a festék is. Ha főzés közben nagy hő keletkezik, akkor sem válik le a festék a visszájáról. Irtó könnyedén tisztára takarítható. Nem tartozik hozzá csúnya vízzáró a munkalap tövéhez, mivel maga az üveg tökéletesen zár.

Egy vékony sziloplaszt csíkot szoktunk használni, és kész! Előnyei közé sorolnám, hogy nem kell plusz költséggel számolni. Nincs külön burkoló díj, nem kell ragasztót és burkolatot venni. A BV KONYHÁK pontos szakemberei ott a helyszínen beépítik a konyhabútorral együtt.

A bútor világítása fantasztikusan tükröződik az üvegen. Ez is igen széppé varázsolja új minimál konyhánkat!